Baggrund

PNO er Nordens førende trailerudlejer med over 12 000 trailere. Virksomheden blev grundlagt i 1975 af Per Nelson Ørnstrand, en pioner inden for transportbranchen. Den anden generation af familien Ørnstrand har taget over, og i dag ledes PNO af Jacob Lee Ørnstrand. Jacob har under hele sin opvækst deltaget i sin fars passion og engagement for trailere og transportbranchen. Derfor var det naturligt og en selvfølge, da Jacob i 2011 tog over efter sin far. Jacobs vision er at opretholde det gode omdømme, som hans far skabte omkring PNO med kvalitet, fleksibilitet samt tillid i fokus. Alligevel fødes der med nye generationer også nye ideer og muligheder. Jacob har indledt et projekt, som vil udvide PNO’s tilbud og serviceniveau både nu og i fremtiden.

PNO har sit hovedkontor i Helsingborg, Sverige. Vi har afdelinger i Sippo, Finland samt i Olso i Norge. Vi har egne værksteder og depoter i Horsens og Greve i Danmark, Helsingborg, Malmø, Göteborg og Jönköping i Sverige samt i Sippo i Finland. Vi har underdepoter i Örebro og i Åkers Styckebruk. Derudover kan vi tilbyde et stort geografisk netværk af værksteder og dækfirmaer til vores kunder, hvis de ikke er i nærheden af et PNO-værksted.

Hos PNO har hovedparten af medarbejderne en baggrund i transportbranchen. We love trailers. På vores værksteder har vi tilegnet hos en høj teknisk standard, og vi kan med god samvittighed sige, at vi håndterer alle trailermærker. PNO er en nordisk virksomhed.  Vi lærer meget fra hinanden og kombinerer det bedste fra vores organisationskulturer. Dansk, svensk, finsk eller norsk, alle deler de værdier, som er PNO’s grundlag – vi er alle:

Fleksible – vi går de ekstra meter for at opfylde markedets behov.

Ærlige – vi holder altid det, vi lover.

Personlige – vi må være Nordens største trailerudlejer, og det er nok, fordi vi værdsætter relationer højt.

Pno_alla