Kunder og cases

PNO har en bred kundeportefølje, og blandt disse er der alt fra mindre forretninger til de største speditioner. Forneden finder du et lille udvalg af kunder, som er aktive i PNO’s register. De lejer alt fra en enkelt trailer til flere hundrede.

CLIENTS_WEBSITE

PNO-case – med GN Transport AB som kunde

Udfordringen
2009 fik GN Transport en ny spændende transportordre på bordet. Forespørgslen drejede sig om en transport til Nordsverige. Ved den første drøftelse af hvilken slags trailer, der skulle vælges til transporten, blev bokstrailere nævnt som de mest egnede som lastbærere af godset. Men det viste sig ikke at være en optimal løsning, fordi man gerne ville have enheder, med hvilke man også kunne fylde transporten tilbage sydpå.

Leverandør
GN Transport stod over for den udfordring sammen med en leverandør at finde frem til en trailer, som tilgodeså behovet, som inkluderede transport af gods på både veje og skinner, og at læsningen skulle kunne ske både fra tag og travers. Dette krævede helt nye trailere, som endnu ikke fandtes på markedet.

GN Transport skulle vælge en leverandør til rådgivning samt til at finde frem til disse nye uprøvede trailere. Valget af leverandør af disse enheder faldt på PNO Sverige AB. De nye lastbærere med bokssider samt et tag, der kunne åbnes, var noget helt nyt for GN Transport, men også for PNO.

Resultatet
Pelle fra GN Transport fortæller:

”Grunden til at vi valgte PNO, var at vi havde stor tillid til dem som leverandør efter alle de år, som vi havde arbejdet sammen. PNO hjalp os med at udarbejde en aftale med leverandøren. Derudover stillede PNO midlertidig kapacitet til rådighed i en tid, hvor dette var yderst nødvendigt for os.”

Dette projekt var en stor satsning fra både GN Transport og PNO’s side. Løsningen blev rigtig god, og Pelle fra GN Transport er meget glad for de 45 trailere, som PNO leverede.

”Denne her type af bokstrailere fra PNO med sider, der kan åbnes, og skydetag er utroligt fleksible og sikre”, siger Pelle fra GN Transport.

Pelle fortsætter med at understrege, at han synes, at PNO altid er dygtige til at finde løsninger, som virkelig fungerer på vejene og ikke kun på idéplan. Han mener, at det ikke alene er det endelige produkt, der styrker det gode resultat. Det er en blanding af PNO’s håndtering af opgaven fra start til slut, hvor de hurtigt fandt og tilbød en transportløsning, indtil de nye enheder var klare.