Hvad vi gør

PNO’s forretningsområde er udlejning og salg af trailere. Vi er en af pionererne i branchen og har således mange års erfaring og en grundig viden. Vi er specialister inden for trailere og finder hver gang løsninger på vores kunders forespørgsler. Vi tilbyder altid innovative og fleksible produkter.

Vi arbejder sammen med leverandører, som altid leverer kvalitet, og som ligesom os er de bedste på markedet. Vi har et bredt sortiment af trailermodeller, og vores flåde er generelt ung, fordi vi hovedsageligt sælger vores trailere efter 54 måneder. Det sikrer kvalitet, sikkerhed samt høj funktionalitet for vores kunder.

Hos PNO har vi mange teknisk kompetente medarbejdere, som har arbejdet med service og vedligeholdelse af trailere i mange år. Når vores kunder lejer hos os, er vi med hele vejen fra start til slut. I udlejningsaftalen indgår teknisk service samt vedligeholdelse af den trailer, som vores kunde lejer.

I Danmark har vi et eget værksted i Horsens og i Greve uden for København samt mange eksterne værksteder og et godt geografisk netværk i hele Europa. Hele døgnet rundt, 24|7 står vi til rådighed for at hjælpe ved mulige driftsstop/uheld. På vores værksteder tilbyder vi vores kunder fullservice, så kunden får udført alt ét sted.

Under ”Udlejning”, ”Salg” og ”Technical Services” finder du mere information om dette.