Gode grunde til at vælge PNO

PNO er størst i Norden inden for udlejning af trailere. Det er ikke tilfældigt. Det er et resultat af tidlige morgener, sene nætter, høje ambitioner og hårdt arbejde.  Når man lejer en trailer hos PNO, får man altid:

Stort, bredt og nyt sortiment

PNO arbejder kun sammen med leverandører, som vi ved, fremstiller kvalitet. En trailer sælges typisk efter 54 måneders brug. Dette resulterer i, at vi konstant udskifter ældre modeller med nye og bibeholder en ung flåde af trailere. En ung trailer kræver mindre vedligeholdelse og er mere sikker end en gammel. Følgelig tilbyder vi den nyeste teknik og innovationer. Vi har et bredt sortiment af trailere, og vi fokuserer altid på at opfylde kundernes behov og fremstiller udelukkende efter deres ønskemål.

Rådgivning med fleksibilitet

PNO’s kompetente og servicemindede medarbejderes daglige hovedopgave er altid at levere varen og gå de ekstra meter for vores kunder. Vi arbejder i en branche, hvor punktlighed og tilpasning er nøgleord. Vi arbejder bredt og dybt, og derfor kan vi som rådgivere give vores kunder løsninger i alt fra, hvordan de langfristet skal finde frem til nye produktløsninger, som passer bedst til deres arbejdsmodel, til på kort sigt at kunne tilbyde svar på de aktuelle behov, som kan opstå i løbet af dagen.

Erfaring og knowhow

Med mange år i branchen kan vi tilbyde viden i særklasse i forbindelse med din trailer. Vi kan håndtere alle trailermærker, og vi er specialister inden for mange forskellige områder. Med viden og erfaring kommer man langt, og det resulterer også i hurtig og fleksibel service.

Fullservice

PNO tilbyder al den service, som en kunde kan få brug for i den tid, han lejer en trailer hos os. Vi er ”behind you all the way”. På vores PNO-værksteder kan vi opfylde alle kundens behov.

Døgnet rundt står vores 24|7 Technical Service til rådighed. Ved hjælp af denne henvises vores kunder ved et driftsstop/uheld til det nærmeste værksted, hvor det opståede problem håndteres. I områderne omkring Horsens, Greve, Helsingborg, Malmø, Göteborg og Jönköping kan vi sende vores mobile værksteder ud til driftsstop/uheld ude på vejen. Vi ved, at din tid er dyr, derfor tager vi affære.

Personlig service

Intet er mere værd end gode relationer. Vi ønsker altid at lære vores kunder at kende, for jo bedre vi kender dem, desto bedre forstår vi deres behov. Den bedste leverandør kender sine kunder bedre, end kunderne kender sig selv. Så lykkedes man. Gennem altid at give personlig service, på kontoret ligesom på værkstederne, styrker vi båndet mellem hinanden og lærer af hinanden.