Udlejning

PNO er Nordens markedsførende trailerudlejer med 12 000 trailere. Vi har et stort udvalg af produkter i vores trailerflåde. Vi tilbyder løsninger til alle transportbehov.  I over 35 år har vi udlejet trailere og hjulpet kunder med den bedste rådgivning og kompetence. Vi er specialister i at finde frem til kundetilpassede trailere og opfylder behovene hurtigt. Vores vision er, at PNO skal være toneangivende i branchen og hjælpe med de mest kompetente og optimale løsninger for markedets behov.

Et godt alternativ til at købe en trailer er at leje en trailer. På den måde behøver man ikke at binde kapital i store investeringer med store risici. At leje en trailer er meget billigt og prisstabilt, fordi man slipper for uforudsete omkostninger. Ud over at være en billig løsning, er den også fleksibel og nem, hvilket giver lejeren stor handlefrihed.

Vi arbejder både med kort- og langtidsaftaler for at dække den almindelige drift samt kortere intensive perioder. Behovene er forskellige afhængigt af mange forskellige faktorer. Vores mål er at hjælpe med rådgivning ved hjælp af vores ekspertise, uanset om det handler om en langtidsaftale eller en korttidsaftale, så kunden får det bedste produkt.

Vi sikrer kvaliteten af vores trailere gennem en række vigtige faktorer:

  • Produktkvalitet
  • Egne PNO-værksteder, hvor vi udfører vedligeholdelse, service og skadeshåndtering
  • Ung gennemsnitsalder på 54 måneder
  • Viden og erfaring