PNO Protection

Det skal være trygt og sikkert at leje en trailer hos PNO og derfor tilbyder vi vores kunder en platform med omfattende trailerdækning. Hovedformålet med dette er at det skal være en fordel for vores kunder. Endvidere mener vi at en aftale skal være enkel at forstå og derfor er aftalen udformet således at ingen vilkår er skjult med småt og det som står skrevet, er det der gælder.

Vores trailerdækning giver total kostkontrol og ved valg at et af disse tilbud, kan du føle dig tryg ved, i tilfælde af udheld, så tager vi direkte aktion ud fra den dækning kunden har valgt.  Dette skærer et led i administrationen fra, for Dem som kunde, i det tilfælde at et uheld eller en skade opstår under lejeperioden. De forskellige dækninger, som De som kunde kan vælge, står nævnt her:

PNO Kaskoforsikring – Betale leje op til max 30 dage efter indberettet skadesanmeldelse

PNO Skadesdækning – Dækker alle småskader op til DKK 8.500,- pr. skadestilfælde

PNO Tyredækning – Dækker punktering og dæksprængninger

PNO Total Skadesdækning – Total dækning, ingen selvrisiko*

Kontakt os venligst yderligere information om vores forskellige dækninger.

Tips på vejen

For på bedste vis at undgå, at der sker en skade eller ulykke, er det vigtigt til enhver tid at kende de åbenlyse skadesforebyggende tiltag. Det, som også kaldes for sund fornuft. Et eksempel på dette er, at man altid skal være opmærksom på og følge de love og regler, som gælder i det land, hvor traileren skal indføres og bruges, at man som chauffør til enhver tid er vågen og opmærksom, at man bruger sikkerhedssele, optræder med forsigtighed på vejen og over for medtrafikanter, er opmærksom og kender sine begrænsninger i vanskelige vejrforhold samt generelt har en god forståelse for trailerens forudsætninger. Udover dette er det enormt vigtigt at undersøge, om enheden/traileren er i god stand ved hjælp af ”sikkerhedskontroller”.

Kør godt!

*Selvrisiko i henhold til PNO Kaskodækning ved tyveri, brand, explosion, højdeskader og totalskade,  af trailer eller dolly.