5/10 2017

PNO åbner kontor i Holland

PNO udvider forretningen, så vi også i fremtiden kan være Nordeuropas førende trailerudlejer.

Holland har været oplagt for os, da markedsvilkårene minder om det vi kender, og så er Holland ubestridt Europas centrum for transport. Vi ser et stort potentiale i at have motorvejsforbindelser til hele Europa på den ene side og store havne som Rotterdam og Amsterdam på den anden.

Vi åbner 1. januar 2018 på det hollandske marked. Holland er et kæmpe transportland, faktisk svarer deres 13.000 registrerede trailere årligt til hele Norden. Endnu vigtigere er det dog, at markedet minder rigtig meget om det danske med samme vilkår og arbejdskultur. Forståelsen og tilstedeværelsen i Holland er også en måde for os at blive endnu bedre i Norden. Vi vil være de bedste, og derfor skal vi også suge til os fra dem, der gør det rigtig godt.

Vores hollandske landechef, Martijn van Rijswijck, starter 1. april 2018, men vi er allerede nu i fuld gang med at forberede åbningen, så vi er klar fra 1. Januar.

Vi glæder os meget til at komme i gang på det nye marked – både for PNO, for hollænderne og for vores eksisterende kunder i Norden.

For yderligere information kontakt venligst

Jacob Lee Ørnstrand
jlo@pnonordic.com